SOLUTIA UTILIZARII DRONELOR VA OFERA INSPECTIA RAPIDA SI MINUTIOASA A PODURILOR, LINIILOR ELECTRICE, CLADIRILOR SI ACOPERISURILOR, ETC..

“ Astazi, un numar tot mai mare de companii utilizeaza tehnologia dronelor pentru inspectia vizuala, deoarece este o modalitate eficienta de a controla costurile si eficienta la inaltimi si zone inaccesibile.”

De ce sa alegeti utilizarea dronelor ?

Formele tradiționale de inspecție a liniilor electrice  sunt scumpe și inexacte.  Dronele au o mobilitate nelimitată și sunt capabile să efectueze măsurători sub diferite unghiuri din apropiere, ceea ce este un punct vital în ceea ce privește inspectia liniilor.

Timpul și siguranța sunt caracteristicile cheie care fac drone foarte atractive în ceea ce privește reducerea costurilor și precizia efectuării lucrărilor. Folosirea dronei permite detectarea mai rapidă a defectelor si reduce costurile de operare in siguranța.

Productivitate ridicată - Costurile reduse și timpul scurt de realizare a fotografiilor asigură cea mai eficientă modalitate de inspecție a liniilor de înaltă tensiune și a stâlpilor,

Leave a Reply